Segítség

Conax CAM kártya modul MindigTV Extra szolgáltatáshoz

Kód: Q0096

Conax CAM segítségével bármely CI (Common Interface) csatlakozóval felszerelt vevőkészüléket illetve televíziókészüléket alkalmassá lehet tenni CONAX kódolású televízió, illetve rádióadások vételére. A MinDigTV Extra valamint egyes kábelTV szolgáltatóknál a kódolt adások vételéhez bizonyos TV készülék típusoknál Conax modulok használata szükséges.
Bruttó ár: 12.300 Ft

Nettó ár: 9.685 Ft
Egységár: 12.300 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i

Q0096_500x284.jpg

A Conax modul szemközti nézete

A Conax CAM segítségével bármely CI (Common Interface) csatlakozóval felszerelt vevőkészüléket illetve televíziókészüléket alkalmassá lehet tenni CONAX kódolású televízió, illetve rádióadások vételére.

A MinDigTV Extra vételéhez, de Conax modulokat használhatnak a műholdvevőkben és a DVB-T vevőkészülékek modulfogadójában (set-top-box, LCD TV stb.), amelyekbe behelyezve az engedélyezett kártyákat, a conaxban kódolt adások láthatóvá válnak. Ilyen modul szükséges azokba a vevőkészülékekbe, amelyek nem rendelkeznek kimondottan a conax kártyák közvetlen fogadására. A MinDigTV Extra szolgáltatása is, tehát a kódolt adások vétele ezek révén lehetséges, amennyiben a kártyák érvényesek és­ aktiválva vannak.

Conax CAM kártyamodul

  • Univerzális Conax kártyaolvasó modul
  • DVB-T vevő és CI lehetőséggel rendelkező TV és Set-top-box készülékekhez
  • Mindig TV kompatibilitás
  • 32 bites CPU
  • PCMCIA type II.
  • Linux OS
  • 1 év garancia
CIB
© 2005 - 2023 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.