Segítség

DVB-T jelszintmérő DSE DTF-11

Kód: Q2035

A műszer a földi digitális DVB-T adók antennáinak a helyes beállítását segíti elő. Egyszerű kezelés könnyű és pontos beállítást tesz lehetővé. Így alkalmas a MindigTV adásainak vételét szolgáló antennák gyors beállítására. A beépített iránytű segítséget nyújt az égtájak és az adóállomások pozicionálásában.
Bruttó ár: 4.990 Ft

Nettó ár: 3.930 Ft
Egységár: 4.990 Ft

Kártyás fizetés
Foxpost
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.) FoxPost szekrénynél a 60x36x62 cm méret már nagyobb (súlyhatár 25 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból és FOXPOST-on is átvehető! i

Q2035_400x231.jpg

A műszer szemközti nézete

Q2035_1_400x288.jpg

A műszer csomagolása és tartozékainak nézete

A DSE DTF-11 jelszintmérő műszer az egyéni földfelszíni TV antennák mérésére és annak beállítására használható. Ez alkalmas analóg és DVB-T csatornák megfelelő jelszintjének a mérésére és még a tetőn is nagyon kényelmes a használata. Gyors, pontos munka végezhető vele.

Termékleírás

  • Digitális földfelszíni DVB-T jel mérése
  • Billenthető jelszint kijelző
  • Frekvenciatartomány: VHF 174-203 MHz, UHF 470-860 MHz
  • Hangjelzés
  • Bemeneti jelszint min.: - 20 dB
  • Bemeneti jelszint max.: - 10 dB
  • Impedancia: 75 Ohm
  • Tápellátás: 12-24V DC vagy elemes 10xAA
  • Elem adapter + kábel a szettben
  • Beépített iránytű
­Megjegyzés!

Először a műszer bal oldalán lévő "ANTENNA" antenna csatlakozójába  csatlakoztassuk a beállítandó TV antennát, majd a műszer jobb oldalán lévő "POWER" F csatlakozó aljzatba csatlakoztassuk a 12V-os tápfeszültséget és csak ezután kezdjük meg az antenna pozicionálását. A műszer hangjelzést is ad és minél pontosabb az antenna beállítása, annál magasabb a jelzés. A finomítást a jobb oldalon lévő tárcsával tudjuk szabályozni, miközben a műszer kijelzi a mért értékeket. A PWR helyére ne csatlakoztassuk a DVB-T készüléket, mert a műszer nem engedi át a tápfeszültségét a beltéri egységnek. Miután a maximális jelet sikerült a pozicionálás során beállítani, csak ezután csatlakoztassuk a DVB-T vevőkészüléket.
    ­
CIB FOXPOST
© 2005 - 2020 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.