Segítség

F csatlakozó réz, nikkelezett 6,8mm. [100db]

Kód: E8012

Az F csatlakozó nikkel-réz ötvözetből készült. Ezek az anyagok korrózióállóvá teszik, így használatuk bent és kint lehetséges. Ez a jellemzője kiterjeszti a kapcsolatokat, mivel nem igényelnek semmiféle karbantartást. Ez a tény minimalizálja a jel gyengülését is.
Bruttó ár: 5.250 Ft

Nettó ár: 4.135 Ft
Egységár: 50 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i

e8012.jpg


Kép a csatlakozóról
Az F csatlakozó alapanyaga réz, amely nikkel bevonattal van ellátva.
Ez a csatlakozó a korrozziónak jobban ellenáll és úgy beltérben, mint kültérben felhasználható. Különös jelentősége van a kültéri szereléseknél, ahol a különböző tipusú kábelekkel más gyártmányú és minőségű csatlakozókkal sok hibaforrás keletkezhet. Felhasználását javasoljuk olyan helyeken, ahol a csillapítási veszteségek sokat számítanak.
A csomag tartalma: 100db Amennyiben ehhez a csatlakozóhoz jóminőségű kábelt használunk, amely kínálatunkban is van bőven, a jó eredmény nem maradhat el. Darabos kiszerelésben: E8013 .
CIB
© 2005 - 2024 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.