Segítség

F csatlakozó réz, nikkelezett 6,8mm. [1db]

Kód: E8013

Az F csatlakozó nikkel-réz ötvözetből készült. Ezek az anyagok korrózióállóvá teszik, így használatuk bent és kint lehetséges. Ez a jellemzője kiterjeszti a kapcsolatokat, mivel nem igényelnek semmiféle karbantartást. Ez a tény minimalizálja a jel gyengülését is.
Bruttó ár: 100 Ft

Nettó ár: 80 Ft
Egységár: 100 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i
Crimping Tool HT-236I for RG-174, H-155, RG-6
Kép a csatlakozóról

Crimping Tool HT-236I for RG-174, H-155, RG-6
Kép a csatlakozóról másik oldalról

Nagyobb kiszerelésben 100 db. egy csomagban E8012

Az F csatlakozó dugasz nikkelből és rézből készül. Ezek az anyagok a csatlakozót korróziómentessé teszik és így beltérben, kültérben egyaránt használhatók. Ez figyelemreméltó mert tisztító, vagy más karbantartás nem szükséges és biztonságos kontaktust ad, hosszú élettartamú. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a jel gyengülését minimalizálni lehessen.
Tudjuk ajánlani a csatlakozót azoknak, akiknek nincs crimpelő szerszámjuk és mégis jó minőségű csatlakozást kívánnak létrehozni. a kábelen.
Az ár 1 db-ra vonatkozik
CIB
© 2005 - 2023 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.