Segítség

Signal v2.1 vékony HDMI kábel 8K@60Hz 1 m

Kód: H1015

A HDMI-kábellel történő átvitelt széles körben használják tévékészülékekben, set-top boxokban és játékkonzolokban, ahol a magas kép és hangminőség fontos. A kábelt olyan helyeken használják, ahol nincs hely a szabványos kábelek lefektetésére és ahol a telepítés esztétikailag különösen fontos.
Bruttó ár: 2.030 Ft

Nettó ár: 1.595 Ft
Egységár: 2.030 Ft

Kártyás fizetés
MPL Box
Csomagautomatáinkban is átvehető termék, azonban a szekrények befogadó képessége véges, ezért kérjük csak ezzel a jelzéssel ellátott termékeket helyezzen a kosárba.

A csomag maximális mérete MPL Box esetén 50x31x35 cm (súlyhatár 20 kg.), ezért vásárlásnál ügyeljen a mennyiségre.

Ha az Ön által megrendelt termékek mérete és mennyisége értékelésünk szerint nem teszi lehetővé az automatás csomag átvételt, úgy alternatív megoldást keresünk.

Értesítést küldünk!
A termék az MPL csomagautomatáiból is átvehető! i
3 év garancia
Signal v2.1 vékony HDMI kábel 8K@60Hz 1 m
Szemközti nézet
 
Signal v2.1 vékony HDMI kábel 8K@60Hz 1 m
A csatlakozó nézete
 
A HDMI Slim kábel megfelel a HDMI 2.1 szabvány összes követelményének. Kis átmérőjű (4 mm) és kicsi hajlítási sugara van (40 mm). A kábelt olyan helyeken használják, ahol nincs hely a szabványos kábelek lefektetésére és ahol a telepítés esztétikailag különösen fontos. A kábel videót és hangot továbbít.
 
A HDMI-kábellel történő átvitelt széles körben használják tévékészülékekben, set-top boxokban és játékkonzolokban. A HDMI 2.0 esetében maximum 4K (60 fps) képátvitelre számíthat a felhasználó HDR támogatással (a népszerű HDMI 1.4 szabvány esetében 30 fps-től 4K felbontás volt).
 
A HDMI 2.1 H1015 kábel lehetővé teszi 4K, 120 fps (vagy 8K, 60 fps) képek átvitelét. Ilyen lehetőségek akkor állnak rendelkezésre, ha mindkét kábellel csatlakoztatott eszköz megfelel a HDMI v2.1 szabvány követelményeinek. A kábel kompatibilis a szabvány régebbi verzióival.
 
Főbb jellemzők:
 
  • Hossza: 1 m,
  • HDMI v2.1 szabvány,
  • Kábelvastagság 4 mm,
  • A legszélesebb ponton a dugasz mérete 18 mm,
  • Képátvitel 7680×4320p maximális felbontásban,
  • Képátvitel FullHD, UltraHD, 8K felbontásban
  • Dinamikus HDR támogatás (HDR10+)
  • Az Enhanced Audio Return Channel (eARC) támogatása
  • Maximális sávszélesség akár 48 Gb/s
  • Ethernet csatorna.
 
A kábel megfelel a HDMI v2.1 szabványnak
 
A HDMI 2.1 specifikáció nagyon nagy felbontású videó átvitelét teszi lehetővé (8K@60HZ felbontás). A 8K 7680 sor szélességet és 4320 magasságsort jelent.
   
Az audio visszirányú csatorna lehetővé teszi, hogy az audio adatfolyamot elküldje pl. egy HDMI-kapcsolaton alapuló vevőnek anélkül, hogy további kábelcsatlakozásokra (audió) lenne szükség. Az eARC csatornával filmszerű mélységet érhet el, amikor DOLBY ATMOS és DTS:X térhatású hangot hallgat. A normál ARC csatorna (HDMI 1.4) korlátai miatt csak az eARC képes feldolgozni ezeket a formátumokat.
   
A dinamikus HDR nagyobb kontrasztarányt és szélesebb színteret biztosít, lehetővé téve, hogy valósághűbb és természetesebb képet jelenítsenek meg, közelebb ahhoz, amit az emberi szem lát. A HDR10+ szabvány dinamikus metaadatainak köszönhetően a tónusleképezési görbe minden egyes jelenethez igazodik. Ennek eredményeként minden jelenet optimális módon reprodukálódik.
   
A CEC (Consumer Electronics Controls) a HDMI-kábellel csatlakoztatott eszközök kommunikációjának és működtetésének módja. A funkció lehetővé teszi, hogy egy eszköz egy másik eszköz alapvető funkcióit vezérelje, mint például a készülék kikapcsolása, a kiválasztott TV bemenet megváltoztatása, a csatorna és a hangerő módosítása. A HDMI CEC funkciót leggyakrabban tévékészülékek, hangsávok, set-top boxok, játékkonzolok, házimozi rendszerek vezérlésére vagy szinkronizálására használják.
   
A Display Stream Compression (DSC) a Video Electronics Standards Association (VESA) által kifejlesztett, vizuálisan veszteségmentes tömörítési technika, amelyet a kijelzőkben használnak, hogy nagyobb felbontást érjenek el nagyobb frissítési gyakoriság mellett. A kábel támogatja a DSC szabvány 1.2-es verzióját.
   
A HFR egy képátviteli módszer, amely jobb minőségű 4K (Ultra HD) mozgóképet biztosít a másodpercenként megjelenített képkockák számának növelésével. Ennek köszönhetően a gyors akciót vagy sportközvetítést tartalmazó műsorok sokkal valósághűbbnek tűnnek. A HFR technika lehetővé teszi, hogy simán reprodukált mozgású képet készítsen, miközben kiküszöböli az elmosódást és a vibrációt.
   
A változó frissítési gyakoriság (VRR) csökkenti vagy megszünteti a késést, a akadozást és a képkockaszakadást a simább játékmozgás érdekében.
   
A Quick Frame Transport (QFT) csökkenti a késleltetést azáltal, hogy a lehető leggyorsabban elküldi az egyes képeket HDMI-n keresztül. A QFT simább játékmenetet biztosít késedelem nélkül.
   
Automatikus alacsony késleltetésű mód (ALLM). A készülék a lejátszott tartalomtól függően automatikusan alacsony késleltetésű módba lép. Példa erre a TV és játékkonzolok használata (ALLM-kompatibilis), ahol fontos a sebesség és a késleltetés a megjelenített képben.
   
 
Technikai adatok
 
Product HDMI 1m v2.1 8K@60Hz
Product type HDMI cable
Manufacturer Dipol
Brand Signal
Specifications
Connectors page 1 HDMI A
page 2 HDMI A
Length m 1
HDMI standard 2.1
Conductor thickness AWG 30
Design Slim
Filters No
HDMI specification
Max. pixel frequency MHz 1200
Maximum bandwidth TMDS Gbps 48
Maximum video bandwidth Gbps 42.6
Maximum audio bandwidth  Mbps 36.86
Maximum color depth bit/px 48
Maximum connector resolution 24-bit/px 7680×4320
30-bit/px 7680×4320
36-bit/px 7680×4320
24-bit/px 7680×4320
sRGB Yes
YCbCr Yes
8-channel audio LPCM/192 kHz/24-bit Yes
Consumer Electronic Control (CEC) Yes
DVD-Audio support Yes
Super Audio CD (DSD) support Yes
Deep Color Yes
xvYCC Yes
AV-sync Yes
Dolby TrueHD compliance Yes
DTS-HD Master Audio compliance Yes
Updated CEC command list Yes
Ethernet channel Yes
Return audio channel Yes
3D via HDMI Yes
4K x 2K resolution support Yes
Dynamic HDR Yes
Improved return audio channel Yes
Video compression (DSC) Yes
Automatic low latency mode (ALLM) Yes
Kiegészítők
Signal v2.1 vékony HDMI kábel 8K@60Hz 2 m

Signal v2.1 vékony HDMI kábel 8K@60Hz 2 m

Ára: 2 385 Ft

CIB
© 2005 - 2024 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.