Segítség


MinDigTV Extra Ügyfélpont 4026 Debrecen Mester u.3-5

Az Antenna Hungária Zrt. a MinDigTV Extra szolgáltatást igénybe vevők számára a törvényi előírásoknak megfelelően és a jobb kiszolgálása érdekében is a Dipol Hungaria Kft. üzletében létre hozta Debrecenben a MinDigTV Extra Ügyfélpontját.

Ügyfélszolgálat általános nyitva tartási ideje:

Hétfőtől pétekig: 8.30 – 17.00
Szombaton: zárva
Vasárnap: zárva

Ügyintézés személyesen!

A szolgáltatás egyre növekvő népszerűsége is igényelte a vevőszolgálatok kialakítását, ahol a MinDigTV Extra szolgáltatással kapcsolatos ügyintézések megoldhatók. Természetesen szempont volt a Dipol Hungaria Kft. kiválasztásánál az is, hogy ezen a szakterületen a cégnek a múltja és a jelene kapcsolódjon a szakterülethez. A Dipol Hungaria Kft. ezen a területen több évtizedes múlttal rendelkezik és a hivatali kötelezettség vállaláson kívül komoly gyakorlati segítséget tud adni az ide forduló ügyfeleknek.

Milyen ügyeket tudnak a MinDigTV Extra Ügyfélponton intézni?

  • MinDigTV Extra előfizetői szerződések kötése
  • előfizetői szerződések módosítása, megszüntetése
  • akciós termékek azonnali érvényesítése
  • előre fizetett kártyák aktiválása
  • társkártyák helyben történő intézése, aktiválása
  • elmaradt díjak helyben történő befizetése
  • a szolgáltatás vételére alkalmas vevőkészülékek értékesítése
  • előre fizetett kártyák értékesítése
  • panaszok kezelése

Miben tudunk segíteni a jó vételkészség elérése érdekében?

A Dipol Hungaria Kft. üzlete Antenna Kisáruház néven hosszú évek óta arra törekszik, hogy az ide forduló ügyfelei megfelelő kiszolgálásban részesüljenek és üzletünkből elégedetten távozzanak. Megfelelő gyakorlattal rendelkező szakember gárdánk az esetek nagy többségében jó tanáccsal tud szolgálni a rossz vételű helyekre szánt eszközök beszerzésében is.

Komoly antenna és vevőkészülék választékkal rendelkezünk (a szabadon és a kódolt adások vételére is), emellett minden a szerelésekhez szükséges anyag beszerezhető az Antenna Kisáruházban, amely lehetővé teszi a MinDigTV Extra szolgáltatásban szereplő csatornák kiváló minőségű vételét.

A MinDigTV Extra szolgáltatással kapcsolatos bővebb tudnivalók elérhetők a MinDigTV Extra honlapján, ahol azonnal láthatók az aktuális szolgáltatási árak, akciók, vétellel kapcsolatos információk, amelyeket a debreceni Ügyfélponton beszerezhet, ill. személyesen segítséget tudnak nyújtani.

Az esetleges szerelési igények helyszíni kivitelezésében az üzlet partneri köréből tudunk antenna szerelőket ajánlani.

MinDigTV aktuális csatornakiosztás itt tekinthető meg

CIB FOXPOST
© 2005 - 2020 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.