Segítség
Aktualitások­Egy antenna, amely az Ön igényeihez lett kialakítva!


A képen látható Q3800 antenna minden tekintetben megfelel a MinDigTV földfelszíni DVB-T adások kiváló vételére.

Q3800_asp38_1_400x400.jpg

A három gerincű antenna még színében és kinézetében is illeszkedik a MinDigTV Extra programjainak eszközkínálatához. Nyeresége lehetővé teszi (20 dBi) még a távoli adók vételét is, aminek különösen ott van jelentősége, ahol a vételi körülmények nehezek. Magyarországon célszerű az antennákat tetőn kívül felszerelni, amely így mindenképpen biztosítja a megfelelő jelminőség elérését. Ezt az Antenna Hungária már a DVB-T adások beindulásakor kihangsúlyozta. Felhasználható a nagyobb teljesítményű  adóállomásoktól kb. 60-80 km távolságban.Természetesen vannak helyek, ahol elegendő a padlástérben való elhelyezés is. Az antennát fejlesztő mérnökök más antennák tapasztalatait is figyelembe véve bizonyos módosításokat végeztek az antenna vételi tulajdonságait javítva. Így elmondható a vásárlói és szerelői tapasztalatok, valamint mérések alapján, hogy a hozzáfűzött reményeket beváltotta. A felhasználók igényeinek megfelelően többféle változat készül, amely alkalmas közeli és távoli DVB-T adók vételére, mérlegelve az adatól való távolságot. Az összeállításhoz a kezelési utasításra kattintson ide

Az antenna esetében a gyártó nagyon praktikus megoldást talált ki. Mégpedig azt, hogy egy dipólt, mint az antenna egyik alkotóelemét külön erősítővel látta el, ezáltal az antennák hatótávolsága jelentősen megnövekedhet, stabilabbá válhat a kép, még rosszabb vételi körülmények közepette is. Cseréje pár pillanat alatt megoldható, mindössze egy szárnyas csavarral kell a helyére rögzíteni a komplett dipólt, amely tartalmazza a 24 dBi-s erősítőt, amit 12V-os tápfeszültséggel kell megtáplálni.

Q3801_400x157.jpg

A Q3802 dipól műanyag háza tartalmazza az erősítőt is.

További információk megtalálhatók a termékek katalógus oldalain, ahol utalások, javaslatok találhatók a kiegészítő eszközök beszerzésére is. Lehetőleg ragaszkodni kell a minőségi antenna felszerelésénél a minőségi kábelhez és csatlakozókhoz, mert ezen sok minden múlhat. Sokszor ezek a minőségi eszközök akár az erősítő felhasználását is szükségtelenné teszi. Természetesen házhálózati rendszer kialakításánál az erősítő nélkülözhetetlenné válik, ahol több készülékhez kell eljuttatni a jó minőségű, megfelelő jelminőséget.

Tekintsék meg a MINDIGTVEXTRA csomagkínálatát.

MinDigTV aktuális csatornakiosztás itt tekinthető megCIB FOXPOST
© 2005 - 2019 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.