Segítség


Elérhetőségek  

Antenna kisáruház

4026 Debrecen
Mester u. 3-5
+36 (52) 890 371
mob: +36 (20) 4821765
mob: +36 (20) 4399862
market63
Nyitva hétfőtől péntekig
08.30 és 17.00 között

Fotó az üzletről

Fotó az üzletről

Térkép


Minden megrendelt termék elküldése előtt telefonon egyeztetünk Tisztelt Partnereinkkel, ezért kérjük szíveskedjenek pontos elérhetőségi adatokat megadni. Személyes átvétel is lehetséges a fent közölt nyitva tartási időben debreceni üzletünkben!

Van Önnek kérdése vagy különleges kívánsága?
A termékekkel kapcsolatos kérdéseket szívesen megválaszoljuk, segítünk a termékek kiválasztásánál is. Amennyiben egyéni kívánsága van, összeállítjuk elképzelésének megfelelően a hozzávalókat csomag formájában és hozzá a legkedvezőbb árakat!

MinDigTV Extra Ügyfélpont
Az Antenna Hungária Zrt. a MinDigTV Extra szolgáltatást igénybe vevők számára a törvényi előírásoknak megfelelően és a jobb kiszolgálása érdekében is a Dipol Hungaria Kft. üzletében létre hozta Debrecenben a MinDigTV Extra Ügyfélpontját.
Ügyek intézése csak személyesen!

Nem talál meg néhány terméket áruházunkban?
ebben is igyekszünk a legrövidebb időn belül segíteni. Keresse meg Vevőszolgálatunkat a fenti elérhetőségeken, lépjen kapcsolatba velünk! Megrendeléseiket célszerű legkésőbb 13.00 óráig elküldeni, mert amennyiben raktárunkban a termék megtalálható, úgy már másnap megkaphatja.
Termékeink nagy részét a lengyelországi DIPOL Központ Raktárából szerezzük be, amely Krakkóban van és minden héten szerdai napokon van a járatunk oda. Ezért, ha lehetséges megrendeléseiknél vegyék figyelembe, hogy amikor a termékeket keresik és olyannal találkoznak, hogy RENDELHETŐ, akkor az időben leadott megrendeléseiket (szerdán 10h-ig) el tudjuk hozni. A RAKTÁRON lévő termékeink esetében pedig, ha kevésnek bizonyul a debreceni készletünk, ebben az esetben is lehetőség nyílik ezen a napon a pótlásukra.

CIB
© 2005 - 2021 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.