Segítség


Elérhetőségek  

Antenna kisáruház

4026 Debrecen
Mester u. 3-5
+36 (52) 890 371
mob: +36 (20) 4821765
mob: +36 (20) 4399862
market63
Nyitva hétfőtől péntekig
08.30 és 17.00 között

Fotó az üzletről

Térkép


Minden megrendelt termék elküldése előtt telefonon egyeztetünk Tisztelt Partnereinkkel, ezért kérjük szíveskedjenek pontos elérhetőségi adatokat megadni. Személyes átvétel is lehetséges a fent közölt nyitva tartási időben debreceni üzletünkben!

Van Önnek kérdése vagy különleges kívánsága?
A termékekkel kapcsolatos kérdéseket szívesen megválaszoljuk, segítünk a termékek kiválasztásánál is. Amennyiben egyéni kívánsága van, összeállítjuk elképzelésének megfelelően a hozzávalókat csomag formájában és hozzá a legkedvezőbb árakat!

EFENTO
Boltukban a krakkói EFENTO cég részére disztribúciós tevékenységet látunk el Magyarországon.
Az EFENTO termékek a legkorszerűbb NB-IoT termékeket képviselik a fizikai érték mérése területén. Az érzékelő adatrögzítők a legkülönbözőbb területeken használhatók fel: hőmérséklet, hőmérséklet és páratartalalom, nyomás, gáz, impulzus, amelyek vezeték nélkül továbbítják a mért értékeket a GSM hálózaton keresztül a felhőbe, majd onnan ezek alérhetők mobil eszközökön és asztali gépeken is.
A mért értékek naplózásra kerülnek, nyomon követhetők és a beállított értékektől való eltérésről SMS, vagy e-mail értesítést küldenek. Az érzékelők felhasználhatók Klinikákon, házi orvosi rendelőkben, laboratóriumokban, szőlőbirtokokon, stb., de az élet minden területén. Webáruházunk elérhető ide kattintva: efento.hu

Nem talál meg néhány terméket áruházunkban?
ebben is igyekszünk a legrövidebb időn belül segíteni. Keresse meg Vevőszolgálatunkat a fenti elérhetőségeken, lépjen kapcsolatba velünk! Megrendeléseiket célszerű legkésőbb 13.00 óráig elküldeni, mert amennyiben raktárunkban a termék megtalálható, úgy már másnap megkaphatja.
Termékeink nagy részét a lengyelországi DIPOL Központ Raktárából szerezzük be, amely Krakkóban van és minden héten szerdai napokon van a járatunk oda. Ezért, ha lehetséges megrendeléseiknél vegyék figyelembe, hogy amikor a termékeket keresik és olyannal találkoznak, hogy RENDELHETŐ, akkor az időben leadott megrendeléseiket (szerdán 10h-ig) el tudjuk hozni. A RAKTÁRON lévő termékeink esetében pedig, ha kevésnek bizonyul a debreceni készletünk, ebben az esetben is lehetőség nyílik ezen a napon a pótlásukra.

CIB
© 2005 - 2024 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.