Segítség
Intelligens antennák a MindigTV vételére DVB-T2 SMART DIPOL

DIPOL SMART – az antenna kiválasztása többé nem lehet probléma, mivel a DIPOL cég olyan megoldást tűzött ki célul azáltal, hogy 2 db DVB-T2 SMART sorozatú TV-antennát kínál, amelyek szinte minden telepítési környezetben működnek.

Digitális televízió karnyújtásnyira

A SIGNAL T2-MINI és T2-BOX DVB-T2 HEVC készülékek segítséget nyújtanak azok számára, akik az ingyenesen sugárzott földfelszíni adásokat szeretnék jó minőségben venni az adótól távolabb is. Amiben remekelnek a készülékek, a tunerek kiváló érzékenysége, valamint a készülékek kis méretei.

Mobil internet gyenge fedettségű helyeken is jó minőségben DIPOL LTE MIMO antennákkal.

Lassú, lefagy, elmegy a GSM mobil internet? Erre is van megoldás! Segítségével nyugodtan végezheti munkáját, a család visszanyerheti nyugalmát. Online munkánál, oktatásnál pedig nélkülözhetetlen!

SIGNAL HDMI jeltovábbítók nagyobb távolságra

A Signal jeltovábbítók képesek a különböző forrásjeleket nagyobb távolságra is továbbítani Cat 5/6/7 sordrott érpárú kábeleken keresztül nagyfelbontású HD képes TV-re, monitorra, projektorra, vagy éppen tereken elhelyezett óriáskivetítőkre.

EFENTO NB-IoT hőmérséklet és páratartalom érzékelők felhőszolgáltatással

Az Efento NB-IoT érzékelők telepítése és beállítása könnyebb lesz, mivel az ügyfeleink az előre telepített SIM-kártyákkal az érzékelők 18 európai országban kommunikálnak az NB-IoT hálózatokkal!
CIB
© 2005 - 2024 Dipol Hungaria Kft. Minden jog fenntartva
Tárhely szolgáltató: Magyar Hosting Kft.